Calumet Photographic B.V.

Ik heb bij mijn bestelling een aantal rollen film bestelt (dit gaat overigens altijd goed) en een reflectiescherm, dit was bij ontvangst helaas een reflextiehoes (dit was mijn eigen schuld). Na wat gepoogd verder te zoeken op de website waren de reflectieschermen niet te vinden op de website. Ik heb hierna gebeld met de klantenservice in Amsterdam, die mij beloofden een link te sturen met het juiste product. Via een retourformulier kan ik het verkeerde product retourneren. Ik heb het formulier opgestuurd via de mail naar het filiaal in Amsterdam zoals aangegeven, maar heb ik na 3x om een reactie gevraagd te hebben geen bericht mogen ontvangen. Ondertussen heb ik het correcte product bij de concurrent gekocht, en heb ik uit frustratie het verkeerde product onder vermelding van het ordernummer opgestuurd naar Calumet Amsterdam. Nu nog maar hopen dat de afhandeling hiervan goed zal lopen.

Verzending is prima, goed ingepakt en op tijd.

Waardeloos, slecht contact en beloftes worden niet nageleefd. Daarnaast wordt er niet op meerdere mails gereageerd. Erg bijzonder voor een bedrijf welke zeker niet het goedkoopste is qua prijzen, het geld wordt in ieder geval niet in de aftercare geïnvesteerd.

Update, ondertussen heb ik het geld van het product terug gekregen, maar mis ik de verzendkosten nog waarmee men adverteert dat zij deze ook terug storten na een retournering. Na een gevraagde postnl bon gemaild te hebben komt er wederom geen contact vanuit Calumet. Zelfs na het nogmaals navragen geen reactie.

Update 2, na meermaals na-mailen zijn ook de verzendkosten teruggestort. Of ik hier nog terug kom is nog maar de vraag, wat gebeurd er als mijn volgende bestelling ook mis gaat?

Scorekaart voor Calumet Photographic B.V.