Eind december besloten dat het tijd was voor een nieuwe en grotere tv, en via Tweakers bij Buybestshop uitgekomen. Omdat ik nog nooit van deze webwinkel gehoord had, en de prijs van de tv aanzienlijk lager was dan bij de concurrentie, de nodige reviews opgezocht, en omdat deze over het algemeen erg positief waren uiteindelijk ook bij Buybestshop besteld.
De betaling met Ideal loopt via Multisafepay, omdat ik dat niet ken besloten het geld zelf over te maken met een bankoverschrijving. Had de volgende ochtend direct bericht dat de betaling gelukt was.
Bij het bestellen wordt duidelijk aangegeven dat er een langere levertijd is dan we meestal gewend zijn. (1 tot 10 werkdagen) Ontving de volgende ochtend direct een mailtje dat de levertijd door de feestdagen niet gegarandeerd kan worden, en dat er contact opgenomen wordt om een bezorgafspraak te maken. Dit gebeurde uiteindelijk via de mail met de vraag of je op de geplande dag thuis bent.
Op de bezorgdag een half uur van te voren gebeld door de bezorger om aan te geven dat hij er bijna was. Deze webwinkel bezorgd de bestellingen zelf, en je kan zien dat er goed met de spullen omgegaan wordt.
Samen met de man die de tv bezorgde de tv uit de verpakking gehaald en gecontroleerd op beschadigingen, en gelijk nog wat tips gehad over het ophangen van de tv.
Eigenlijk al een beetje beschreven bij het kopje verzending, communicatie verloopt snel en duidelijk, op vragen wordt snel gereageerd.
Al met al erg tevreden over deze webshop en zou er zeker weer wat bestellen.