HardwareWebwinkel.nl

Tijdens het aansluiten van en game console kwam ik er achter dat een kabel toch wel wat te kort was. Om het toch via HDMI aan te sluiten ben ik op zoek gegaan naar en langere kabel. Uit eerdere ervaring met deze shop ben ik gaan zoeken naar de juiste kabel. Bij gebrek aan kennis heb ik toen de vraag gesteld aan HardwareWebwinkel wat het verschil is tussen de verschillende versies van de kabels. Tevens in dezelfde mail het verzoek dat als ik de kabel zou gaan bestellen hem nog dezelfde dag te kunnen ophalen. Binnen een half uur had ik een antwoord. Een duidelijk antwoord over welke versie kabel voor mij het meest geschikt was en het goede nieuws dat ik hem dezelfde dag nog kon komen halen

Mijn verzoek om de kabel nog dezelfde dag op te halen werd gelukkig gehonoreerd.

Al mijn vragen over de kabel werden vakkundig en snel beantwoord. Ik heb de kabel aan de deur betaald met pin. Een pluspuntje daaraan is het paperless werken van de Hardware webwinkel. Het pinbonnetje van de transactie wordt direct naar je e-mail verzonden.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops