Mardo Media

Site is niet echt heel overzichtelijk, er staat in de titel en beschrijving bijvoorbeeld dat de wheelstand geschikt is voor (in mijn geval) Thrustmaster T150, vervolgens kijk je bij specificaties en daar staat de T150 dan weer niet bij. Het is dus even zoeken zodat je zeker weet dat je de goede stand besteld.
Verder staat er wel een setup video bij elke stand, dat is dan weer fijn met installeren. Geen problemen ondervonden met betalen, dit ging gewoon zoals het zou moeten gaan. Kwaliteit van de spullen die ze leveren is prima.

Wheelstand op 3é kerstdag (ZONDAG 27-12-2015) besteld om 11 uur 's morgens en hij werd dezelfde dag nog om 21:30 geleverd! Zeer goede en uitermate snelle levering, dit heb ik nog nooit eerder gezien bij een webshop. Een dikke 10 dus. Onderdelen waren ook zeer degelijk verpakt en waren dus ook onbeschadigd.
Omdat ik tevreden ben met het geleverde product heb ik geen ervaing met de klantenservice dus hoe ze eventueel omgaan met breuk/retourneren kan ik niet zeggen.

Scorekaart voor Mardo Media