HelloTV

Website geeft aan tv's op voorraad te hebben, je bestelt en betaalt en krijgt vervolgens een mail dat de tv niet op voorraad is. Dit is ons 2 keer overkomen. Vandaag contact gezocht via de chat over een bepaalde tv, zou ook op voorraad zijn, maar er wordt een voorstel gedaan in een vergelijkbare categorie, wel 300 euro duurder. Als je dan aangeeft dat die tv elders goedkoper te krijgen is zakken ze met de prijs.
Uiteindelijk toch onze 1ste keuze besteld, want immers op voorraad....blijkt dat weer niet het geval, maar wel al betaald natuurlijk. Wel snel teruggestort beide keren. Maar het is heel frustrerend. Je voelt je gelokt en ze proberen je te overtuigen een duurdere (volgens hen betere) televisie te kopen.
Niet netjes.

Beste Jen,

Wat spijtig om te vernemen dat we u al meerdere malen niet aan een toestel konden helpen, nogmaals onze excuses hiervoor!

Het mag eigenlijk niet als excuus gebruikt worden maar door de grote drukte van afgelopen periode is er echt ontzettend veel verkocht, zoveel dat ons systeem het soms niet eens bij kon houden. We zijn nu hard aan het werk om alles weer up to date te krijgen.

Nogmaals onze excuses en mochten wij u toch nog kunnen helpen met een toestel dan bent u altijd van harte welkom!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl