Overdrive Gaming Systems

Aangezien mijn eerste bestelling perfect was, nog een 2e PC gekocht via deze site. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk teleurgesteld was.
+ Zoals altijd een prima gesprek gehad in de live chat over de keuzes en onderdelen. Dus dat is nog steeds top.
- Eenmaal besteld en geleverd, bleek de kast een andere te zijn. Na enig onderzoek bleek hij ongeveer dezelfde kwaliteit en prijs te hebben, dus opzich is het prima. Vind het alleen vreemd dat ik hier helemaal niks van heb gehoord.
- Een kijkje genomen in de kast en de videokaart had er al stof op zitten. Even contact opgenomen via de live chat en bleek dat ze er een gebruikte videokaart in hadden gezet. (???) Maar ze garandeerden mij dat hij nog steeds goed zou werken en niet lang in gebruik was. Maar ook hierbij was niks vermeld en moest ik maar zelf achterkomen.
- Voor de videokaart een kleine schadevergoeding afgesproken (Ik verwacht toch wel een nieuwe videokaart in mijn pc-kast, toch?), maar het bedrag heb ik nooit gezien op mijn rekening. Ik ben er echter klaar mee om overal zelf achter aan te moeten gaan, dus heb het toen maar opgegeven (bedrag was echt niet hoog).
+/- Oh bijna vergeten, de antennes van mijn netwerk kaart waren ze vergeten bij te leveren. Maar die gingen toen dezelfde dag nog op de post en waren binnen 24 uur in huis, dus dat is prima.

Ze legden zelf uit dat ze het erg druk hadden waardoor dit soort dingen konden ontstaan. Maar ik vind het erg teleurstellend dat ik daardoor zoveel extra moeite moest nemen en irritaties had.

- Andere kast geleverd. Bleek dezelfde kwaliteit (ongeveer) te zijn. Maar niks van gehoord.
- Videokaart met stof. Uiteindelijk schadevergoeding afgesproken, maar nooit iets van gezien.
- Antennes vergeten, maar binnen 24 uur toch in huis gekregen.

Prima gesprekken gehad in de live-chats, maar (wegens drukte, aldus OGS) wegens de vele slordige fouten (en ik vond ze echt niet bepaald aardig toen ik begon te klagen over deze fouten) erg teleurstellend.

Scorekaart voor Overdrive Gaming Systems