HelloTV

Nadat de site aangaf dat het product beschikbaar is in Breda en Utrecht, werd dit ook bevestigd via de chatbox, Ik heb gekozen voor vestiging Breda. In de winkel aangekomen bleek dat men het product niet had. Ook niet meer op voorraad (gebeld) in de andere 4 vestigingen... De site geeft nu, na 5 uur, nog steeds aan dat er een voorraad is. Gaat om de Samsung UE32J6300A voor € 439. Uiteindelijk kreeg ik de UE32J6370S aangeboden voor € 600 (50 korting). Dus voor niets 50 km gereden. Mijn budget ging tot 500 zodat ik op de gok naar de Media markt ben gegaan. Daar bleek men ergeen in de winkel te hbben, aar nog wel 2(!) in het magazijn.
Daar heb ik de 6300 voor € 439 kunnen kopen! Zelfde bedrag dus als bij PlatteTV.

Thuis nog gechat met I. van PlatteTV en deze bood mij de 6370 aan voor € 439!!! Waarom dit niet in de winkel aangeboden? Het was nu te laat, het apparaat gekocht bij Media markt had ik diezelfde middag uitgepakt en geplaatst, dus deze kon ik niet terugbrengen meer.
Daarna, omdat ik nog steeds die kater had, gebeld met J., de verkoper in Breda van PlatteTV. Deze gaf aan dat de per chat aangeboden prijs niet kon, om problemen met Samsung NL te voorkomen (verlies van kortingen voor een week e.d.).
Maar mijn kater blijft. Iedereen was vriendelijk, maar het voelt niet goed. Voor niets gereden, en per toeval wel gevonden bij de Media markt voor dezelfde prijs met geluk.
Dus per chat kreeg ik een korting van 210 aangeboden en in de winkel 50, voor de Samsung UE32J6370S.
Waarom geen aanvullend aanbod gedaan? Meer begrip en compensatie? Waarom niet direct het vervangende typeaangeboden voor dezelfde prijs? Nu heeft het mij tijd en irritatie opgeleverd!

Men was vriendelijk in de winkel en in de chat sessie.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat het zo ontzettend onduidelijk is verlopen tijdens de aanschaf van een nieuwe televisie, onze welgemeende excuses voor deze ervaring!

Graag zou ik even met u in contact komen om de situatie te bespreken, wij zijn namelijk enorm benieuwd welke van onze collega's u gesproken heeft.

Zou u even uw gegevens willen mailen naar orderdesk@plattetv.nl? Dan neem ik even contact met u op!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl