4Launch

Redelijk vaak besteld bij 4launch, over algemeen tevreden.
Deze keer echter met stomheid geslagen: 4launch stuurt verkeerde product (het opgestuurde product is volgens medewerker zelfs op non-actief gesteld).

Nu moet ik eerst het verkeerd geleverde product terugsturen voor levering juiste product in gang gezet wordt. Met andere woorden: men vraagt bij bestelling wel vertrouwen klant om vooruit te betalen, maar als het een keer omgekeerd moet zijn (vanwege een fout bij 4launch) geeft men niet thuis. Erg slecht en zoals de waard is vertrouwt men zijn gasten (in dit geval klanten).

Ik wens zo niet behandeld te worden en heb mijn geld teruggevraagd. Bestel wel bij een shop die er wel in slaagt het juiste SKU in een doosje te stoppen en als dat dan een keer misgaat ruimhartig en zo snel als mogelijk gevolgen van eigen fouten oplost.

Procedure zoals 4launch die voorstelt betekent levering na 12 kalenderdagen (van product dat op voorraad bij leverancier zou zijn); dat is natuurlijk niet van deze tijd (zelfs met in acht name van feestdagen).

Als hierboven beschreven is het verkeerde product geleverd. Wel netjes verpakt en gezien feestdagen ook snel verstuurd.

Meneer aan de telefoon was correct en vriendelijk, echter claimde dat niemand binnen het hele bedrijf ervoor kon zorgen dat levering correcte toestel parallel aan mijn retourzending zou plaatsvinden.

Right...

Scorekaart voor 4Launch