VerzendingIk had een Asus STRIKER-GTX760-P-4GD5 besteld en betaald via ideal, krijg ik na een paar dagen een bericht dat ze het artikel voor een te lage prijs hadden aangeboden en dat mijn geld terug gestort zou worden, wat een schijtwinkel zeg. Als je zelf een fout maakt laat je daar de klant toch niet voor opdraaien? Dan neem je je verlies en heb je pech gehad, maar val je daar je klant niet mee lastig. Gewoon een kutwinkel met kutservice, nooit meer dus!
KlantenserviceIk had een Asus STRIKER-GTX760-P-4GD5 besteld en betaald via ideal, krijg ik na een paar dagen een bericht dat ze het artikel voor een te lage prijs hadden aangeboden en dat mijn geld terug gestort zou worden, wat een schijtwinkel zeg. Als je zelf een fout maakt laat je daar de klant toch niet voor opdraaien? Dan neem je je verlies en heb je pech gehad, maar val je daar je klant niet mee lastig. Gewoon een kutwinkel met kutservice, nooit meer dus!
Antwoord op Floor van bol.com
Ja lekker makkelijk zo, ik heb hier op tweakers.net al verschillende topics gezien van mensen die bij jullie hetzelfde is overkomen. Ik heb mijn geld nog steeds niet terug overigens.
Hoi Marcel,
Dat is inderdaad een grote teleurstelling. Ook wij vinden het erg vervelend dat jij hier de dupe van bent geworden. Natuurlijk doen we er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken. Helaas komt het heel af en toe voor dat we zo'n Kennelijke Vergissing maken.
Groet, Floor van bol.com