CampusShop.nl

De site is prima, levertijd was in orde en de (extra) garantie ziet er veelbelovend uit, totdat je er in aanmerking mee komt...

Verzending in het algemeen was niet slecht en de producten werden altijd snel geleverd, alleen was mijn eerste verzending een beetje beschadigd.

Laptop in eind 2014 gekocht en zag er goed uit, wel was de doos een beetje beschadigd (ingedeukt). Na verdere inspectie bleek dat de onderkant van de laptop al een keer geopend was geweest omdat een aantal schroefjes versleten waren en je kon duidelijk horen dat er iets los in de laptop zat. Dus heb ik mooi even contact gehad met de klantenservice en heb ik kunnen regelen dat ze de laptop omgeruild zou worden door een nieuwe, paar dagen na het terugsturen van de laptop kreeg ik de nieuwe al snel binnen.

Eenmaal toen ik de laptop in gebruik had leek alles perfect, geen gebruikerssporen of iets dergelijks, het enige wat mij opviel was dat de ventilatoren vaker plotseling keihard gingen draaien terwijl ik gewoon in een Word documentje zat te werken en de temperaturen waren onder de 50 graden Celsius. Dus geen enkele reden voor de ventilatoren zo hard te laten draaien. Dus alweer heb ik contact opgenomen met de klantenservice en heb ik dit keer heel lang aan de telefoon gezeten totdat ze me alweer een nieuwe laptop zouden opsturen. Deze laptop heb ik vervolgens iets langer als een jaartje kunnen gebruiken totdat het scherm begon te flikkeren en omdat ik de laptop absoluut niet kon missen heb ik twee weken uitgehouden met de flikkeringen op het scherm om hem vervolgens in de herfstvakantie op te laten halen. Toen kreeg ik op de vrijdag te horen dat de laptop niet te repareren was en dat ze mijn model niet meer hadden en boden ze mij een vervangende laptop aan die qua specificaties niet gelijk waren aan mijn vorige laptop en heb ik dus geregeld dat ik mijn aankoopbedrag terug kreeg.
Hier heb ik totaal 4 weken op moeten wachten omdat er onderling iets mis ging met de communicatie en zat ik intussen 6 weken zonder laptop.

Scorekaart voor CampusShop.nl