Kocht een laptop en alles leek te kloppen. Het proces tot de betaling was dan ook geen probleem, al is de website wel wat onoverzichtelijk.
VerzendingLaptop was niet op voorraad dus moest via de leverancier. Duurde een paar dagen hierdoor, maar hij was alsnog diezelfde week binnen.
KlantenserviceNa de levering van de laptop begon het probleem. De specificaties van de laptop zoals aangegeven op de website klopten niet. Geen SSD. Veel minder RAM. Gewoon een totaal ander model lijkt het, al zegt Afuture dat het model wel klopt maar de specificaties alleen verkeerd op de website stonden. Erg jammer aangezien het hier om een kerstcadeau ging voor mijn 10-jarige nichtje, waarvoor ouders en grootouders geld in een pot hebben gedaan en ik de laptop heb uitgekozen en besteld. Na vorige goede ervaringen met Afuture twijfelde ik dan ook niet. Geen cadeau geven voor kerst is ook niet echt een optie, dus we geven hem nu alsnog. Contact met Afuture ging erg langzaam, duurde dagen om reactie te krijgen en uiteindelijk was er vanaf hun kant geen coulance mogelijk. Volgende keer ga ik wel naar de concurrent.