CD-ROM-LAND Breda

CD-ROM-LAND is een prima winkel voor jou elektronische apparaten en toebehoren. Daarnaast is de site van deze winkel zeer overzichtelijk en fijn in gebruik. Bijna alle producten die CD-ROM-LAND verkoopt zijn in de winkel opgesteld zodat je ze goed kunt bezichtigen voordat je het product aankoopt.

Ik heb echter zelf nooit wat besteld op de webshop maar wel gereserveerd voor "ophalen in de winkel". Verder hoor ik van vrienden en familie die wel gebruik maken van de webshop dat de verzending prima verloopt! De producten die je voor 22:30 besteld kun je de volgende dag in huis verwachten. Je krijgt ook een Track & Trace code zodat je je bestelling kunt volgen tot aan de deur!

Ik heb zelf zeer goede ervaring met de klantenservice, had laatst een defecte headset (deze was wel binnen de garantie) en kon hem omruilen in de winkel voor een andere. Kan het niet anders beschrijven als een prima bedrijf met de beste service in de regio!

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda