KlantenserviceHeb een rasberry gekocht bij hun en had deze snel binnen. Maar regelmatig loopt deze vast of reageerd heel traag. Toch heb ik het nog 4 weken volgehouden en toen maar de knoop doorgehakt om hem terug te brengen. Idd 4 weken is te lang gewacht en kreeg dus ook te horen dat ik hem niet terug kon geven.Ik moest hem maar op marktplaats verkopen. De trage snelheid zou komen omdat ik een tv heb die met het internet verbonden is en dat veroorzaakt een conflict. Dus om de rasberry goed te kunnen gebruiken moet ik maar iedere keer mijn internet kabel los maken. Dit vermelden ze dus niet op hun site he! Ik ben een pc met xbmc gewend en dat werkt veel beter. Dus geen rasberry kopen als je niet van lang wachten en of vastlopers houd. En zeker niet bij sos solutions kopen. Het zou ze sieren als ze toch het apparaat terug hadden genomen , das pas service.
Sieren doe je inderdaad met kerst, maar niet bij een webshop.
Regels zijn regels, en wij zijn niet moeilijk, en hebben u duidelijk laten zien toen u hier was dat ons apparaat deugdelijk is en 100% werkt.
Dat uw tv een fout in zijn software heeft (oftewel een bug van uw TV), daar kunnen wij geen garantie op geven.
Waarom gaat u niet naar uw leverancier van de TV?
Raar dat u daar niet naartoe gaat terwijl dat juist het probleem is??
Jammer dat wij op deze manier afgekraakt worden, maar voor de lezers, u ziet wij reageren ook, alleen met feiten.
Hoi Sander van sos solutions. Jij hebt het telkens over jezelf als ons en wij maar jij bent toch dat arrogante mannetje dat bij jouw 1 manszaak achter de balie stond te verkondigen dat ik die rasberry maar op marktplaats moest verkopen.Ik heb hem geprobeert te verkopen maar toen ik de mensen niet 1 film waar ze om vroegen kon laten zien haakten ze toch maar af. En jij was toch diegene die mij amper aan keek en me respectloos behandelde. Mijn tv is perfect in orde want alles wat ik er op aan sluit werkt heel soepel en normaal. xbmc op een pc werkt perfect en een playstation en andere gameconsoles werken prima. Zelfs mijn telefoon werkt goed met mijn tv. Maar een rasberry werkt heel langzaam en traag van begrip. Ik weet ook niet wat jij onder testen verstaat maar een stekker in het stopcontact steken en laten zien dat ie beeld geeft kan ik ook wel. Dit heeft niks met de snelheid van het apparaat testen te maken . En dat mailtje wat jij me vandaag stuurt waarin jij mij zegt dat ik jou excusses moet maken en dat ik alle revieuws moet verwijderen wat denk jij daar mee te bereiken? Word je volgende mail een dreigmail of zo? kijk nu heb je wel aandacht voor me he. Het is wel heel arrogant om te denken dat jouw spullen perfect zijn en dat het altijd aan anderen ligt. Voor mij is dit de eerste en laatste keer geweest dat ik iets bij jou gekocht heb.
Ik ben sander, maar mijn collega johan heeft u te woord gestaan en precies laten zien dat de speler het doet, en er is zelfs een film aan gezet.
Dat was niet stekkertje er in en weer uit.
Ik hoor het wel als u zich bedenkt om bij ONS terug te komen.
Wij zijn SOS Solutions, u ziet achter de schermen niet met hoeveel man wij werken, daar gaat het niet om.