UBCenter

Om na een grondige verbouwing ook het netwerk naar een hoger plan te tillen heb ik mijn keuze laten vallen op Ubiquiti producten. Ik heb gekozen voor de UniFi USG Router in combinatie met een aantal UniFi AC Pro's.

Via een kennis kwam ik uit bij Ubiquiti Center die mij deze netwerkproducten voordelig zou kunnen leveren. Aangezien ik verder nog geen ervaring had met Ubiquiticenter had had ik ervoor gekozen om eerst enkel de router aan te schaffen en voor de accespoints nog even mijn ervaring van de eerste bestelling af te wachten. Nadat ik mijn router zonder problemen had ontvangen heb ik uiteindelijk toch besloten ook mijn accespoints te preorderen bij deze webshop.

Tot nu toe is de communicatie goed. Ik wordt tot nu toe goed op de hoogte gehouden door Ubiquiticenter. Vandaag hoorde ik dat ze sinds kort ook in de pricewatch staan en nu leek het mij goed om mijn ervaring met betrekking tot deze webshop te delen.

Scorekaart voor UBCenter

Thuiswinkel Zakelijk