Electrocorner

Ik heb bij Electrocorner een laptop besteld. Bestellen ging goed en was makkelijk.
Wel is het wellicht slim om bij de producten duidelijker te vermelden dat het om refurbished producten gaat, zoals bij Electrocorner vaak het geval is. Voor mij was dit alleen duidelijk doordat ik de pagina beter af ben gaan zoeken omdat ik de prijs van het product toch wel erg laag vond.

De bestelling werd dezelfde dag verzonden, en werd de volgende dag bij het postkantoor bezorgd. Het geheel was netjes verpakt.

Hier wordt de review interessanter: de laptop die ik had besteld voldeed niet aan mijn eisen. Geen probleem, want ook bij Electrocorner heb je gewoon een zichttermijn van 14 dagen. Na kort mailcontact met de klantenservice ontving ik een retournummer en een retouradres.

Op het postkantoor heb ik het pakket naar dat adres laten versturen. Op het pakket stond ook een kantooradres vermeld. Ik heb op het postkantoor meerdere keren aangegeven dat het _niet_ naar dat adres verstuurd moest worden, maar naar het adres dat ik aangaf. Dat zou allemaal goedkomen, ze hadden het tenslotte in hun systeem ingevoerd en de barcode was eraan gekoppeld. Het andere adres hoefte dus ook niet afgeplakt te worden.

Een dag later verdween het pakketje uit Track&Trace. Na contact met PostNL bleek dat het adres in hun systeem door een medewerker gewijzigd was naar het adres op de sticker... Een paar uur later werd het pakket keurig door PostNL op het verkeerde adres bezorgd.

Hierna heb ik meteen contact opgenomen met Electrocorner. Ze hebben het keurig afgehandeld: het pakket werd vanuit hun kantooradres in Woerden door een medewerker naar het magazijn in Zwartsluis gebracht. Een dag later had ik mijn geld terug.

TL;DR: PostNL verprutste de retourzending. Electrocorner ving die fout erg netjes op.

Scorekaart voor Electrocorner