Cameranu

Camera gekocht - en die ging stuk. Ik dacht dat ik geen garantie meer had (bijna twee jaar oud), maar bij CameraNU meldden ze: stuur maar naar ons op, kan nog wel + een sticker om de camera bij een Kiala-punt in te leveren. Prima.
Melding via de mail dat'ie ontvangen was + hoe het ermee stond. Prima.
Na betaald te hebben (stof in de camera = geen garantie bij Canon) kwam de camera terug. Nogsteeds defect.
Van CameraNu direct weer een sticker gekregen en de camera weer opgestuurd. En weer netjes een mailtje terug dat'ie ontvangen was.
Toen kwam er van CameraNu een mail terug: het kost nogmaals 100 euro. Nog voordat ik weer op adem was gekomen: een tweede mail: Mijn collega heeft dit niet goed gedaan, want u heeft al eerder betaald - wij gaan dit uitzoeken. Prima.
Dan ongeveer tegelijk twee mailtjes van CameraNu: uw gerepareerde camera wordt u nu toegestuurd, en: uw camera wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar, en die krijgt u nu. Beetje verwarrend, maar het houdt de spanning er wel goed in: wat gaan we ontvangen?
Allebei niet: even later ontving ik een "refurbished" Canon camera.
Over-all: Prima. Dat die reparatie niet goed ging daar kan CameraNU niks aan doen. En dat verwarrende mailtje? Och. Prima zo.

Snel, en goed verpakt.

Prima.