De website vind ik slecht omdat er veel onduidelijkheden zijn. Hierover zie klantenservice. Ik vind de prijzen netjes en staan bijna altijd bovenaan in de pricewatch (Als goedkoopste). Ook contact kan via chat/whatsapp/telefoon. Om deze reden toch een voldoende.
KlantenserviceHelaas is het wel duidelijk te zien waar ze concessies op hebben gedaan, namelijk klantenservice. Ik heb meerdere medewerkers zowel per telefoon als per chat gesproken en er zit een groot verschil in de geboden antwoorden, kennis en kwaliteit. De een mag en kan blijkbaar meer dan de ander. Als advies aan anderen kan ik meegeven om in de avond in de late uurtjes contact met ze op te nemen, heb maandagavond telefonisch contact met ze gehad en de medewerker was zo vriendelijk en kon me uitstekend helpen en adviseren. Ik heb het advies meegenomen en gaf aan dat ik opnieuw zal bellen. Woensdag en donderdag heb ik opnieuw contact gehad met ze en de medewerkers konden mij niet verder helpen en waren best wel arrogant, zeer vreemd na zo een goed gesprek van afgelopen maandag. Omdat ik dacht dat het aan de medewerker lag, heb ik donderdag opnieuw gebeld in de hoop weer die ene jongen te spreken of iemand anders. Wel iemand anders aan de lijn gekregen maar die had geen kennis en de antwoorden die ik kreeg waren zeer vaag waardoor ik niets meer begreep. Ik heb gevraagd naar de levertijd van een product, vervolgens moest ik eerst veel moeite doen om zich te registreren want je mag geen hotmail/outlook/live/msn email adres hebben omdat 4launch blijkbaar hun zaken niet op orde hebben waardoor de emails niet aankomen. Ik heb geen ander email adres en ga deze ook niet aanmaken om iets te kopen! Vervolgens een bestelling na veel gedoe geplaatst en omdat alles groen was op hun site ben ik ervanuitgegaan dat ik het de volgende dag in huis zou krijgen zoals zij adverteren. Ook dit is weer jammer ze blijken een onderscheid te maken in Snel Leverbaar en Direct Leverbaar en beide zijn groen, ja eentje is donkergroen en eentje Licht Groen ben ik achtergekomen, mieren neukerij dit. Gewoon misleiding dat je een bestelling plaatst bij hun en als je niet goed kijkt krijg je gewoon niets of je moet uiterlijk 5 werkdagen wachten, nou dat noem ik niet SNEL LEVERBAAR! ze hebben smoesjes achteraf dat het toch echt op de site staat en het mijn eigen schuld is had ik maar beter moeten kijken. Ik kan fluiten naar het cadeau voor kerst, deze koop ik mooi ergens anders, dan maar meer betalen.
Tip 1: fix de issue met het aanmaken van een account. Er wordt teveel informatie gevraagd en je moet verplicht alles invullen. Ik ben 3min bezig geweest om een inlognaam te maken.
Tip 2: fix het issue met jullie mailserver, want klanten krijgen geen email binnen met een Microsoft e-mail adres. Blijkbaar is dit bij hun gewoon normaal of je moet maar Gmail hebben.
Tip 3: fix het issue met de levertijden, wees er gewoon eerlijk en transparant over en niet de schuld bij de klant neerleggen. Er werd niet eens gedacht naar alternatieve oplossingen dus heb ik gewoon mijn order laten annuleren!
Kortom het is duidelijk te zien waar er op bespaard wordt, waarschijnlijk zijn hierom de prijzen laag. Helaas weegt dit niet op tegen de slechte service die ze bieden en 75% van het personeel is gewoon achterlijk, duidt aan op goedkoop en ongeschoold personeel. Ik ben heel erg boos en het zit me nog steeds dwars. Kortom een zeer slechte ervaring opgedaan veel tijd en geld verspilt aan ze. Eerlijkheid duurt toch het langst i.p.v. alles bij de klant neer te leggen, klant hoort de koning te zijn en niet op deze manier behandeld te worden.
Geachte Klant,
Wij betreuren het feit dat u niet goed te woord zou zijn gestaan. Gezien wij uw case niet direct hebben kunnen achterhalen zouden wij u vriendelijk willen verzoeken contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl, zodat wij hier nader naar kunnen kijken.
Hierbij erkennen wij dat sommige automatisch gegenereerde mails niet aankomen bij Microsoft email adressen, door een wijziging in de mail filters. Het toevoegen van noreply@4launch.nl als contactpersoon zou dit probleem volledig moeten verhelpen. Wij zijn 4launch.nl continue aan het verbeteren. Wij danken u dan ook voor uw feedback en zullen deze meenemen.
4Launch – Customer Support