Afuture

Ik heb de onderdelen voor een complete pc besteld. De website is nogal onoverzichtelijk maar daarvoor hebben we tweakers. Die website onthoudt ook ontiegelijk lang wat je ooit eens in het winkelmandje gelegd hebt zonder het te verwijderen wat voor mij een pluspunt is.

Over het hele proces van levering is goed nagedacht. Dat merk je door de duidelijke en overzichtelijke informatie die je in elke stap van het proces ontvangt gaande van de verwerking bij afuture zelf naar de track&trace van dpd tot aan je deur. Ook het inpakken verloopt volgens een goed bedacht systeem, de kleinere onderdelen in een apart doosje dat samen met de grotere dozen in een heel grote doos zit met de lege ruimten opgevuld en goed dichtgeplakt. Donderdag besteld en zaterdag al ontvangen ook al had afuture de helft van de onderdelen niet op stock, toppie en de kleine meerprijs ten opzichte van de groenkleurige concurrent zeker waard.

Scorekaart voor Afuture