CD-ROM-LAND is al 25 jaar de fijnste elektronica winkel in de regio! Ik kom zelf regelmatig in de winkel, alle producten staan in de winkel opgesteld en je kunt ze duidelijk bestuderen voordat je het product koopt. Het personeel is zeer vriendelijk en ze weten waarover ze praten. Tevens ben ik ook blij met de nieuwsbrief die ik ontvang via de mail, altijd leuke aanbiedingen!
VerzendingIk heb geen een negatief punt over de verzending van CD-ROM-LAND. Voor 22:30 besteld is de volgende dag al in huis. Je kunt op de site duidelijk zien of de producten in de winkel / webshop aanwezig zijn. De doos die je ontvangt met jouw producten is netjes ingepakt, zo blijven de producten die je koopt goed beschermd tegen eventuele transportschade. Bij een bestelling op de webshop is er een mogelijkheid (niet bij alle verzendmethodes) om je pakketje te volgen.
KlantenserviceDe klantenservice van CD-ROM-LAND wordt alleen maar beter, krijg altijd binnen 24 uur reactie op mijn e-mail! In de winkel is een nieuwe balie te vinden waar je al je technische vragen kan stellen over de producten in de winkel of je aangeschafte producten natuurlijk. De klantenservice denkt altijd mee over een oplossing!