Ik bestelde op 4 november 2 accu's voor mijn digitale camera, nadat een bestelling bij een andere winkel dreigde niet op tijd te komen voor mijn vakantie. Gezien de positieve reviews en bevestigingen dat de volgende dag bezorgd wordt heb ik mijn eerste bestelling geplaatst.
Duidelijke website, volledige bestel-, betaal- en verzendinformatie. Productfoto klopt. Gratis verzending.
Niet de goedkoopste, maar maakt de belofte waar.
Op 4 november 18.41 de bestelling geplaatst. Op 5 november 18.39 uur was het pakketje binnen. Dus de belofte van levering op de volgende dag klopt.
Geen 5 steren, omdat ik de hele dag thuis moest blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Er werd door PostNL geen dagdeel aangegeven voor de levering. Die 2 accu's zouden ook in een enveloppe kunnen die door de brievenbus kan.
Het pakket was ruim bemeten en vol met luchtkussens. Verpakking is dus degelijk.
Hartelijk dank voor de uitgebreide review en het vertrouwen dat is opgedaan door de positieve reviews, super!
Wat vervelend dat je wel de gehele dag thuis moest zijn omdat Postnl geen tijdvak aangaf waarin zij bezorgen, dit wordt doorgaans wel gedaan. Wanneer je in de toekomst nogmaals besluit om een order te plaatsen bij ReplaceDirect, kun je ook gebruik maken van een afhaallocatie waarvoor je niet thuis hoeft te blijven. Nogmaals dank!