In het algemeen een top site, veel keuze en alles wat je nodig moet hebben om een badass waterkoeling systeem te maken. Ik snap ook wel als je zoveel spul hebt dat je niet alles op voorraad kan hebben.
VerzendingIk heb vele bestellingen bij hun gedaan. Soms als het om 2 produchten gaan heb je het vrij snel binnen, Maar ga je vele koppelingen bestellen of veel verschillende produchten dan kan het vaak erg lang duren. 1 keer zelfs 3 maanden geduurd. Nu weer een bestelling gedaan en we zijn alweer een week verder zonder eenig idee waarom want op hun site staat alles op voorraad. Dit kan veel beter en stoor me er dood aan.
KlantenserviceKlanten service is oke,. als je een vraag stelt heb je vrij snel een antwoord terug. Maar dan kom ik toch weer terug over de verzending, Als jullie iets voor lange tijd niet op voorraad hebben kom dan met een oplossing. Mensen hebben liever dat je met een oplossing komt dan aantal x weken wachten.
Beste zBEASTORz,
Dank u voor uw review.
We zijn deze week aan het verhuizen, zoals duidelijk aangegeven op onze webshop.
We hebben uw e-mail al beantwoord met de uitleg hierover, uw bestelling van afgelopen week wordt a.s. maandag verzonden!
Van uw tientallen bestellingen, zijn er volgens onze administratie slechts 3 niet dezelfde dag verzonden (bij twee bestellingen waren producten nabesteld en de derde vanwege onze verhuizing).
Ondanks dat wij ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te leveren door een aardige voorraad aan te houden, komt het weleens voor dat een product uitverkocht is en klanten langer moeten wachten als de fabrikant ook zonder voorraad zit.
Het gaat hierbij meestal om specialistische producten van een fabrikant, waarvoor niet zo snel een alternatief beschikbaar is.
Een klant kiest ook in de meeste gevallen specifiek voor dit product en we zijn dan genoodzaakt om te wachten op de fabrikant.
Mocht er toch wijzigingen gewenst zijn, kan er altijd naar ons gemaild worden om de bestelling aan te passen.
HighFlow