Ik heb toch zeker nu in de afgelopen jaren voor tenminste €2000 euro aan spullen bij de heren gekocht en nog géén dag spijt gehad.
Ik voel me een vaste klant die word gewaardeerd om zijn klandizie ..
Als er dan vervolgens iets niet in orde is word er altijd samen met mij (dus) in goed overleg gezocht naar een passende acceptabele oplossing.
Ik blijf dus doodleuk terugkomen ongeachte alle "dubbeltje op de eerste rij" zeikerd reviews, Ik weet wat ik aan de jongens achter SIcomputer heb.
Nou ja als je een computerkast bestelt van bijna €450 euro (Lian-Li PC-V2130A) mag je toch verwachten dat hij heel en in perfect nieuwe conditie arriveert en binnen de door de website gestelde termijn.
Dit is zeker het geval gebleken, keurig na betaling binnen 5 werkdagen geleverd zoals werd aangegeven op de site bij actuele levertijd!
TOP !!
Tuurlijk je betaalt een duit voor de telefonische klantenservice maar daar heb ik helemaal geen moeite mee.
Dennis kan zich niet opdelen in meerdere monden en oren dus elke potentiele bellen om niets klant die afhaakt ... prima ! Weet ik zeker dat ze wel de tijd hebben als ik bel om echt bijgestaan te worden.
Verder worden de mails vlot en (vind ik) adequaat beantwoord !