Dustin Nederland | Zakelijk

Op de website stond er dat er 5 producten op voorraad waren maar dit is voorraad bij een Engelse leverancier die niet mag leveren aan Nederland ivm een andere kabel. Hier heb je dus niets aan.

Update 9 december: CentralPoint heeft op Tweakers als reactie op deze review een nieuwe toezegging gedaan. Hier zijn we op ingegaan. Hierbij beloven ze expliciet alsnog te leveren met een andere stekker.

Helaas, ze hebben deze toezegging na expliciete bevestiging in overleg hierna WEDEROM ingetrokken. Volstrekt waardeloze en onbetrouwbare partij. Houdt zich niet aan zijn woord zelfs niet als je dit expliciet met ze afspreekt. Zelf noemen ze dit overmacht maar ze liegen gewoon over voorraad en ze bieden je oplossingen aan die ze daarna vrolijk weer intrekken.

Geachte heer Heerink,

Inderdaad betrof het hier een Engelse variant van dit product. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We hadden u echter wel een NL/EU kabel of verloop moeten aanbieden. U had dan het artikel gewoon kunnen gebruiken, technisch is de switch namelijk identiek. Dat dit niet is gebeurd vind ik zeer spijtig, waarvoor dan ook excuses. Indien u dit wenst kunnen we dit alsnog aanbieden. U kunt dat in dat geval mij per email (david@centralpoint.nl) doorgeven.

David Hombroek
Manager Inside Sales