Vrijdagmiddag rond 15 uur online een nieuwe tv besteld. De site zag er goed uit, maar heb niet echt verder gekeken dan de tv zelf en het betalingsscherm. Het betalingsscherm zat allemaal goed in elkaar en allemaal op één pagina.
VerzendingDe verzending werd geregeld door een externe leveranchier, namelijk Electronic Logistics. In de mail stond dat zij dan ook een afleverafspraak zouden maken per telefoon. Maandag even voor 17 uur kreeg ik eindelijk dat telefoontje. Had gehoopt dat ie er die dag al zou zijn, maar ja, dat is dan niet anders. Dinsdag zou ik de tv in huis hebben. Tenminste, dat zou moeten. Ik zou dinsdagmorgen een e-mail krijgen met het tijdsstip wanneer de tv bij mij aangeboden zou worden. Dinsdag rond na het middaguur nog niks ontvangen, dus probeerde ik zelf te bellen (Electronic Logistics) Ik kreeg ze niet te pakken dus probeerde het 2 uur later weer. De eerste keer hoorde ik na 2x overgaan een klik. Ik werd dus weggedrukt (opgenomen en meteen neergelegd, zoals dat bij Cisco telefoons te horen is). Ik probeerde meteen nog een keer te bellen maar ik kreeg niemand aan de lijn. Toen Foka maar gebeld en toen gaf ik aan dat ik niks had ontvangen en ook 17:30 uur niet meer aanwezig zou zijn. Die man zei dat als ik ze niet te pakken kreeg, hij ze dan ook niet te pakken zou krijgen. Ik vroeg of hij het niet toch even zou kunnen proberen, maar ik kreeg een beetje een onduidelijk antwoord terug. Om 17:00 uur wilde ik vertrekken en probeerde toen nog maar eens Electronic Logistics te bereiken. Dit keer namen ze op en toen hoorde ik dat mijn zending voor die dag was geannulleerd omdat ik niet op dat tijdstip aanwezig kon zijn (dat was niet de bedoeling, de buren hadden het kunnen opvangen of misschien konden ze wel iets eerder komen) Toen moest ik een nieuwe afspraak maken, maar hij kon geen tijden aangeven (op de site staat dat ze vaste routes rijden, dan weet je wel ongeveer wanneer je bij iemand kan zijn lijkt mij..) Lekker handig, want ik moet op deze manier de hele dag thuisblijven om het pakket aan te nemen. De afspraak verzet naar woensdag. Ze zeiden weer een mail te sturen, echter de volgende dag weer geen mail. Ik had aangegeven de levering graag voor 14:00 uur te ontvangen. Ook al konden ze geen tijd aangeven, had de man aan de telefoon toch het er als opmerking bijgezet. Ik belde weer naar het bedrijf, omdat ik geen mail had ontvangen. Hij begreep dat ik het vervelend vond en zou mijn telefoonnummer doorgeven aan de bezorger. Die zou mij een half uur van te voren bellen, maar dat zou wel na 16:00 uur worden. Half 6 werd ik keurig gebeld door de vriendelijke bezorger dat hij eraan kwam. Een half uur later kwam de man de televisie brengen. Hij was uitmuntend vriendelijk en daarom een extra ster.
KlantenserviceDe klantenservice is goed, maar niet uitstekend. Je krijgt direct iemand aan de lijn en wordt doorverbonden naar de juiste afdeling als diegene die je aan de lijn hebt je niet kan helpen. Ik had gehoopt dat ze even meer met mij zouden overleggen over de levering i.p.v. meteen te annuleren.