Ik vind het een beetje raar dat het toestel LG 65LB730V nog steeds op de site staat terwijl jullie zeggen dat deze niet meer leverbaar is.
Ik krijg nu het idee dat jullie mensen lokken met bepaalde aanbiedingen en vervolgens een ander toestel welke wel voorradig is proberen aan te smeren.
Dit blijkt ook uit vorige reviews op deze site
In mijn geval was dat een Sony KDL-65W855C welke bij diverse testsite,s veel slechter uit de verf komt dan voornoemd toestel.
Ik kon dit toestel krijgen voor € 1560,- ipv € 1626 terwijl de prijs bij Media Markt € 1577,- was.
Dus de korting was ook niet zo hoog als men voorstelde maar ik wilde dit toestel toch niet.
Ik had juist mijn keuze op dit toestel laten vallen omdat ik LG prima vind, het OS goed aangeschreven staat, het scherm (65inch) is wat ik zoek en het met de gebruikelijke korting bij jullie net binnen mijn budget past.
Ik had € 1550,- geboden voor de voornoemde LG welke meestal de korting is die jullie kunnen geven op dit soort toestellen (ervaringsdeskundige).
Ik wordt dan telefonisch door filiaal Utrecht benaderd om een ander toestel te kopen onder tijdsdruk.
Ik moest binnen 2 uur beslissen omdat het toestel anders niet meer geleverd of besteld kon worden.
En dat voor een toestel waar ik niet eens om had gevraagd (voornoemde Sony) en kwalitatief niet vergelijkbaar is.
Ik ben nu verder aan het zoeken bij Mediamarkt, BCC, enz waar de prijzen bij nader onderzoek gelijk liggen en ik het toestel, in de meeste gevallen, gelijk kan op halen in de winkel.
Ik vind het jammer dat het zo moet gaan en de consument niet serieus in zijn keuze wordt genomen.
Misschien komt dat wel omdat ik geen € 2000,- budget klant ben???
Mijn oog is nu gevallen op de met uitstekende recensie beloonde LG 60UF850V
Dit omdat de 65 inch versie boven mijn budget gaat.
Ik ben dus nog zoekende maar dit gaat snel veranderen want Media Markt past de prijs aan met die van Plattetv.nl
Ik vindt dat als je je zinnen hebt gezet op een bepaald model om zijn functies en merk voorliefde, klantenservice je niet op andere gedachte moet proberen te brengen.
Veel mensen zullen hier door het mooie aanbod praatje op in gaan en later spijt krijgen.
Ook vindt ik het zeer slecht dat de site met voorraden niet of nauwelijks wordt aangepast.
Waarom dan wel een extra ster.....omdat ze ondanks alles wel vriendelijk zijn
Beste heer/mevrouw,
Wat jammer om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan het toestel van uw wensen! Nogmaals onze excuses hiervoor.
Door een ontzettend druk weekend is onze voorraad zo ontzettend hard gegaan dat sommige modellen vandaag pas weer bijgewerkt kon worden.
Laat het mij gerust even weten zodra u een toestel in gedachten heeft welke u wilt aanschaffen, ik hanteer dan een goede prijs voor u! U kunt mij bereiken via orderdesk@plattetv.nl!
U bent altijd van harte welkom!
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl