Afuture

Onderdelen voor een computer besteld bij Afuture. Duidelijke website met scherpe prijzen. Verzending en afstersales waren in mijn geval super!

Ondanks dat de kast die ik besteld had opeens niet meet op voorraad was nadat ik besteld had, werd het pakketje toch de volgende dag gewoon verstuurd.

Eenmaal binnen kreeg ik een grote doos waar alles goed en stevig in verpakt zat. Hier dus geen op of aanmerkingen over, maar gewoon zoals het hoort.

Ik bestel hier vaker, en nooit contact hoeven op te nemen met de klanten service. helaas was het dit keer raak, en miste er een tweetal rubbertjes in de computer, die tussen de hardeschrijf en de bracket hoort te zitten.

Meteen mailtje richting Afuture gedaan, waarna ik twee dagen later een mail terug kreeg dat ze een nieuw, kosteloos, pakketje naar me hadden gestuurd waar een setje vervangende rubbertjes in zaten. De dag erna kreeg ik deze keurig binnen.

Al met al, mijn ervaring met Afuture was super.

Scorekaart voor Afuture