4Launch

De navigatie op de site gaat moeizaam. Als je zoekt op "xperia" krijg je geen telefoons te zien. Verdere afwerking van de bestelling is goed. Je wordt ingelicht via de Email.

Mijn Sony Xperia Z5c wit smartphone was al een keer bij iemand anders geleverd geweest. Doosje was niet verzegeld, karton binnen in was gescheurd, zwarte vingers op de doos.
Ook lijkt het een Duits toestel/klant te zijn geweest, want ook al had ik hem bij de opstartwizard al op Nederlands gezet, komen er soms nog Duitse termen voorbij.
Volgens de accu-app op 6-11 en 17-11 al eens in gebruik geweest.
Geen idee wat er dus mee is gebeurt en waarom hij terug gestuurd is geworden. Hij doet het vooralsnog goed, maar is toch een negatief gevoel bij een high-end toestel van dik 500 flappen.

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u een toestel heeft ontvangen welke niet in een staat is die u zou mogen verwachten. Graag zouden wij dit dan ook nader met u willen bekijken. U kunt hiervoor contact opnemen met customersupport@4launch.nl of een zogenaamde RMA verkeerd geleverd aan maken via uw account op de website.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch