Afuture

1e indruk is goed, alles kwam netjes ingepakt aan. Levering duurde iets langer omdat het bestelde product niet op voorraad was (4 dagen). Er werd rekening gehouden met de notitie die bij het bestellen is ingevuld (smiley sticker op pakket en als extra een tekening van een partykat)

Het pakket werd bij de buren afgegeven, 4 dagen nadat deze besteld was. Aangezien het product niet op voorraad was vind ik dit een prima levertijd. Echter de online track en trace pakket informatie was wat traag. Ik kreeg op de dag van levering pas de informatie waarop ik kon zien hoe laat het geleverd werd (tussen 08:00 en 17:00). Hier kan je natuurlijk weinig mee. maar dit ligt naar mijn idee niet aan Afuture maar aan de dienst die het pakket levert.

Zoals vermeld werd er rekening gehouden met de notitie die bij de bestelling werd geplaatst. Was bedoeld als grap en hier werd leuk op gereageerd. Een goede indicatie dat daar dus op gelet wordt. Verder kan ik weinig zeggen over de service aangezien er geen verdere contacten zijn geweest.

Scorekaart voor Afuture