Whinkel

Ik heb hier mijn Sennheiser CX 3.00 besteld. De volgende dag werd ik gebeld door de winkelier welke mij vertelde dat de oortjes niet op vooraad waren. De beste man vroeg of ik het goed vond dat hierdoor mijn bestelling één dag later aan zou komen. (Ik had hier natuurlijk totaal geen problemen mee.) De volgende dag werd ik weer gebeld omdat mijn bestelling niet meer op vooraad was bij de leverancier (Ik had de zwarte besteld). Aangezien de rode wel op vooraad was vroeg de winkelier mij of ik het goed vond om deze te ontvangen (hierbij vertelde hij mij nadrukkelijk dat als ik de zwarte mooier vond hij ging zorgen dat deze alsnog op de eerder afgesproken dag geleverd zouden worden) . Aangezien ik de zwarte toch mooier vond heb ik deze de volgende dag binnen gekregen! Kudos voor de winkelier!

Na een telefoontje met de winkelier 1 dag later bezorgd. (voor meer info lees Algemene beoordeling.)

Geweldige service. Wanneer er iets is belt de winkelier zelf op wat ik erg fijn vind. (voor meer info lees Algemene beoordeling.)

Scorekaart voor Whinkel