Vandaag even langsgegaan om een LG 55EC930v te bekijken.
Volgens de website was het artikel voorradig in Breda alsook in 6 andere filialen. Nu ja 6 andere... eigenlijk 5 want in Antwerpen hebben ze helemaal geen winkel of magazijn alhoewel het daar volgens de website ook ruim voorraad op zou moeten zijn... Bij aankomst blijkt dat net gisteren het laatste toestel verkocht zou zijn (en geen voorraad in de andere filialen!) maar dat het nieuwe model aan een "speciale" prijs kon worden aangeboden (iets minder dan 2000€).
De conclusie mag je zelf bepalen...
Update...Ik heb uiteindelijk de mogelijkheid gekregen om het nieuwe model te kopen aan 1800€ met voorafgaande test. Dit heb ik dan gedaan maar dan toch maar niet gekocht wegens twijfels betreffende de kwaliteiten van de Oled TV.
Het blijft toch een merkwaardige manier van werken bij PlatteTV...
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te horen dat u helemaal voor niets naar onze winkel te Breda bent gekomen, dat betreuren we enorm.
Door de actieprijs is dit uitlopende model helaas veel harder gegaan dan verwacht, we hebben enkel nog een aantal winkelmodellen staan.
Bent u nog wel steeds op zoek naar een LG OLED? Wellicht kan ik een nog betere aanbieding hanteren om dit ongemak te compenseren!
Mocht u hier interesse in hebben zie ik uw mailtje graag tegemoet op orderdesk@plattetv.nl!
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl