4Launch

Prijzen zijn uitstekend naar mijn mening en de website is vernieuwd en werkt super met mijn iPad. De WhatsApp en de livechat functie werken ook uitstekend, helaas blijft hier enkel bij..

Service is in 1 woord compleet waardeloos! ik vroeg via de livechat om hulp en kreeg deze niet, omdat de medewerker mij niet snapte werd de chat beëindigd en ben ik dus gekikt uit de chat zag ik staan.

Ik vind dit ontzettend onprofessioneel gedrag en zie dat zij dit een normale gang van zaken vinden want meer mensen klagen hierover in andere reviews als je googled naar hun. Ik wilde een verklaring hiervoor maar die kreeg ik niet de volgende dag en moet het maar lekker zelf uitzoeken. In het verleden regelmatig spullen gekocht bij 4launch, maar zal dit ook nooit meer doen. Voor hun 20 andere!

Ze moeten professionele medewerkers neerzetten want de zogenaamde service die zij bieden is waardeloos en hoop dat de directeur van het bedrijf dit ook ziet en hun op zijn minst aanpreekt!

Geachte klant,

Allereerst onze oprechte excuses hoe u bent behandeld op de chat. Dit wordt door ons niet getolereerd en hiervoor zullen wij ook de noodzakelijke maatregelen treffen. Betreffende medewerker hebben wij hierop ondertussen aangesproken. Graag treden wij nog met u in contact en willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch