bol

Het was wel wat lastig om het artikel te vinden, omdat er soms teveel zoekresultaten worden getoond en eerdere zoekresultaten soms weer verdwenen. Het switchen tussen winkelwagentje en artikelen ging ook niet altijd goed, waardoor het redelijk wat tijd heeft gekost om het gewenste artikel te kunnen bestellen. Toen ik bij de betaling een cadeaubon in wou leveren, kreeg ik tot een paar keer toe een foutmelding, maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt.

Het product was goed verpakt en is onbeschadigd afgeleverd. In het verleden heb ik ook wel eens een kapotte verpakking opgehaald bij het afleverpunt Albert Heijn, waarbij thuis bleek dat er een artikel verloren was gegaan. Keurig opgelost door Bol.com en een nieuw artikel gekregen en een kleine cadeaucode.

Jammer dat de klantenservice niet 24/7 te bereiken is en de "computer" niet alles begrijpt, maar over het algemeen goede ervaringen met de klantenservice en altijd het gevoel dat er wordt meegedacht met de klant. In het verleden heb ik ook wel eens een kapotte verpakking opgehaald bij het afleverpunt Albert Heijn, waarbij thuis bleek dat er een artikel verloren was gegaan. Keurig opgelost door Bol.com en een nieuw artikel gekregen en een kleine cadeaucode.

Hallo,
Er zijn een aantal keer dingen niet goed gegaan. Die zijn uiteindelijk opgelost, geef je aan. Ik maak uit je bericht op dat je over het algemeen tevreden bent.
De klantenservice is 24/7 bereikbaar. Zie: https://www.bol.com/nl/m/klantenservice/contact/index.html
Fijne dag,
Jolanda