123inkt.nl

Wilde toners bestellen voor onze HP printer MPF 775. Echter op site staat laagste prijs garantie. Toch maar even verder gekeken. Kom ik bij tonerproducts ook originele set tegen echter met een behoorlijk prijsverschil bijna 200 euro goedkoper. Toch maar 123 gemaild met link van de producten van tonerproducts. Krijg ik dezelfde dag een mailtje terug dat ze tonerproducts niet meenemen in laagste prijs garantie omdat ze open verpakkingen of beschadigde verpakkingen leveren. Wat een onzin, haal dan laagste prijs garantie van je site als je het niet waar kan maken. Als tegemoet koming wil 123 de zending gratis versturen.

Zie hierboven. Maak waar waar je voor staat en wat je beloofd. Simpele mailtjes heb ik als klant niets aan. Zoals je aan reactie kunt zien blijkt dus dat 123 het niet kan waarmaken dat ze de laagsteprijs garantie hebben. Ik zou zeggen let allemaal goed op de prijs. En lees alle reviews hierboven eens na.

Beste Raimond007,

Het spijt ons dat uw aanvraag niet voldoet aan de voorwaarden die wij hanteren voor de laagste prijsgarantie.

123inkt.nl

Scorekaart voor 123inkt.nl