Dustin Nederland | Zakelijk

Geachte heer Saadou,

U heeft op maandag 16-11 om 17.23 een bestelling geplaatst. Normaliter worden alle bestellingen voor 18.00 de volgende werkdag bezorgd, tenzij anders aangegeven. Dat is hier niet gebeurd, waarvoor excuses. We hebben uw bestelling te laat doorgezet naar onze distributeur, waarvoor excuses. Centralpoint levert op basis van Dropshipment, wat inhoud dat niet fysiek voorraadhoudend zijn. We maken daar ook geen geheim van. Sterker, dat is de reden dat we zoveel producten (ruim 1 Miljoen) snel en tegen goede prijzen kunnen leveren. Er wordt direct vanuit leveranciers verstuurd, in 98% van de gevallen binnen 24 uur. Echter kan er uiteraard een fout worden gemaakt in het doorzetten van de order, wat in uw geval is gebeurd. De bezetting op de live chat was vandaag inderdaad ondermaats, waardoor u langer dan gemiddeld op uw antwoord heeft moeten wachten. De annulering had wel degelijk direct bevestigd kunnen en moeten worden. We zullen onze verkoopmedewerker erop aanspreken en waar nodig opnieuw instrueren.

David Hombroek
Manager Inside Sales