4Launch

Geachte klant,

Zover wij kunnen nagaan heeft u gechat met een van onze medewerkers. In deze chat bent u te word gestaan over de actie van Samsung welke inmiddels verlopen is. Hierbij is u aangegeven dat wij niet door Samsung zijn geselecteerd voor een dergelijke actie en dat om deze reden de bij ons aangeschafte S6 toestellen niet in aanmerking komen voor deze actie.

U leek in deze geen genoegen te nemen met het antwoord van onze collega, wat wij uiteraard betreuren. Wij proberen in alle gevallen u zo goed mogelijk te informeren. Gezien onze collega u momenteel niet in contact kon brengen met een leidinggevende is u aangegeven om contact op te nemen met 4Launch Customer Support om een eventuele klacht of vraag verder af te handelen. U heeft in deze zelf besloten dit niet te doen, mocht u dit wensen te doen dan kunt u vooralsnog contact met ons opnemen via: customersupport@4launch.nl.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch