Had een DDR4 geheugenkitje besteld. Dit bleek defect te zijn en heb het retour gestuurd.
VerzendingProduct was op tijd en netjes verpakt afgeleverd.
KlantenserviceOp het retourformulier stond dat de retourkosten voor de klant zijn (wat natuurlijk onzin is wanneer het product defect is). Dit had ik ook aangegeven aan de klantenservice met de vragen: "Moet ik het product aangetekend retour sturen? En welke pakketdienst zou u me aanraden?". Hier kreeg ik geen reactie op.
Een week later een reminder gestuurd met dezelfde vraag "Moet ik het product aangetekend retour sturen? En welke pakketdienst zou u me aanraden?".
Als reactie kreeg ik een email:
Geachte ***,
Ik hebben u RMA formulier bij deze mail gevoegd
Wij zullen u RMA in behandeling nemen als hij bij ons binnen komt
Met vriendelijke groeten,
4AllShop.nl
Dus geen reactie op mijn vragen. In het bijgevoegde RMA-document was alleen de regel "De verzendkosten zijn voor uw rekening" omgezet naar "De verzendkosten zijn voor onze rekening"...wtf.
Ok, dus ik had voor de zekerheid het product aangetekend verstuurd, ontvangstbevestiging gekregen en het bedrag voor het product teruggestort gekregen (ZONDER de retourkosten).
Dus hierna een email gestuurd en de situatie uitgelegd. Hierop kreeg ik een reactie:
"Wij hebben uw aanmelding buiten de 14 dagen ontvangen.
Dit houd in dat de verzendkosten voor uw rekening komen helaas.
Kunt u aantonen dat uw aanvraag eerder dan **-**-15 heeft plaats gevonden, vernemen wij dit graag van u per mail."
Dus ik netjes in een email aangegeven dat de RMA-aanvraag op tijd was ontvangen.
Inmiddels zijn we 3 weken verder sinds mijn laatste email en ondanks een reminder heb ik niks meer van 4Allshop gehoord... Blijkbaar is klanttevredenheid minder waard dan €8,60..