Overzichtelijke website en de prijzen zijn altijd scherp. Ook ivm goede ervaringen in het verleden valt mijn keuze bij kleine prijsverschillen altijd op deze website.
VerzendingDe informatievoorziening is uitstekend. Levertijden worden gehaald of ze zijn zelfs sneller. Berichten bij aankomst van artikelen vanuit magazijn en bij verzending. Helaas gebruikt men DPD voor de verzendingen en daarom kan ik hier slechts een voldoende geven.
KlantenserviceIk had een goedkope ATX behuizing besteld. Bij uitpakken bleek dat er sprake was van transportschade (flinke deuk), terwijl de verpakking nauwelijks zichtbare schade had. Hierop een RMA aangemaakt en foto's gemaild. De zending kon zonder problemen geretourneerd worden en ook mijn verzoek om tegen bijbetaling een iets duurdere behuizing te leveren ipv weer dezelfde werd keurig afgehandeld. Kortom over de klantenservice en communicatie geen klagen.
Bij bezorging van de alternatieve behuizing was ik extra gebrand op transportschade, en jawel: dit keer had DPD het gepresteerd om de doos zelfs flink te beschadigen. Ik heb de bezorger die alweer op weg was naar zijn busje teruggefloten en heb samen met hem de inhoud geïnspecteerd. Gelukkig bleek deze behuizing beter bestand tegen de mishandelingen door DPD en hoefde het pakket niet mee terug. Afuture kan hier weinig aan doen, maar voor mij was dit de zoveelste mindere ervaring met bezorging door DPD.