Via Tweakers Pricewatch is het erg makkelijk je winkelmandje samen te stellen en in mijn geval waren ze een van de handelaars die incl. verzending een betere deal kon aanbieden. Via de eigen webshop door de catalogus bladeren is eerlijk gezegd wat minder overzichtelijk.
Ik moet toegeven dat ik initieel wat argwaan had omwille van een gemiddeld nogal middelmatige winkelscore die andere Tweakers-leden hadden gegeven, deze argwaan is nu echter ontkracht en vervangen door een nieuwe bestelling.
Levering liet even op zich wachten, maar verder onderzoek in berichtgeving op Tweakers wees uit dat de schuld hier bij de fabrikant lag en SiComputers valt hier dus niets over te verwijten.
Slechts 1-2 dagen na het voorradig worden bij enkele concurrerende webshops had SiComputers het stuk ook voorradig en werd de volledige bestelling met DPD opgestuurd, (wat voor Belgische klanten fors beter is dan PostNL) De eerstvolgende werkdag kwam dit veilig verpakt bij me aan.
De klantenservice is per e-mail goed bereikbaar en maakte er geen probleem van om tot tweemaal toe het afleveradres van de bestelling te wijzigen (wegens verlof langs mijn kant). Telefonische bereikbaarheid via een betaalnummer (0900-nummer) vind ik eerlijk gezegd een beetje een klein minpuntje.