HelloTV

Producten blijken vaak niet voorradig. Na vaak (zelf) contact hebben opgenomen, uiteindelijk alles netjes opgelost met plattetv.nl

** Update: Na foutief model (dode pixels) wilde ik de tv inruilen. Wederom model NIET voorradig. Geen vertrouwen meer in PlatteTV.nl

Maandag een televisie (open-doos-model) besteld via winkelmodellen.nl. Nadat ik het geld had overgemaakt, werd ik gebeld dat de tv uitverkocht was.

Vervolgens wilde ik graag een ander model (tegen bijbetaling). Aan de telefoon werd mij al verteld dat dit model niet meer aanwezig was, maar dat de opvolger van dit model wel aanwezig was. Hier ben ik akkoord mee gegaan.
Vervolgens kreeg ik geen mail met informatie hoe ik moest betalen. Nadat ik zelf had gemaild, kreeg ik de benodigde informatie.

Dinsdagmiddag het geld overgemaakt. Vervolgens geen bericht meer. Twee dagen later (donderdagmiddag) wederom zelf contact opgenomen. Het geld was wel ontvangen, maar ook dit product blijkt niet voorradig!

-------------------------------------------------------------------------------------

(!) Update:
Zojuist contact opgenomen met plattetv.nl (via chat).
Het product bleek net verzonden te zijn. Iemand had een verkeerde mail gestuurd.

Communicatie via telefoon gaat erg stroef (zelfs slecht). Via chat ging verrassend snel en goed.

** (!) Update (17 november 2015)
Helaas had de geleverde TV twee dode pixels. Daarom gemaild en foto's gestuurd van de tv. Ik kon de TV inruilen voor hetzelfde of een ander model. Er werd ook aan mij gevraagd of ik het zelf kon ruilen in een van de filialen. Toevallig was ik vandaag vrij en kon ik de TV daarom zelf wel ruilen. Van te voren (gisteren) aangegeven hoe laat en bij welk filiaal ik langs zou komen. Ook aangegeven met welk model ik graag zou willen ruilen. Was allemaal geen probleem. Ook stond er op de website dat het model gewoon voorradig was.

De TV met de dode pixels netjes weer in de doos gepakt en in de auto gelegd. Eenmaal vlakbij Arnhem (voor mij het dichtst in de buurt, maar toch een uur rijden) kreeg ik, je raad het nooit, wederom een mail dat het betreffende model NIET op voorraad was.

Toen maar doorgereden, TV ingeleverd en geld teruggevraagd.
Voor mij nooit weer PlatteTV.nl

Er wordt geadverteerd met modellen die niet eens voorradig zijn. Als er eenmaal een transactie heeft plaatsgevonden, wordt er contact opgenomen met de mededeling dat het model niet aanwezig is, maar tegen een meerprijs wel een ander model kan worden aangeboden. Betaal nog liever meer bij een andere webshop, als ik zeker weet dat het model gewoon op voorraad is en zonder gedoe geleverd gaat worden.

Scorekaart voor HelloTV