Ideal was niet bevestigd(geld was nog niet binnen) dus de bestelling is nog niet geplaatst, maar even de klant op de hoogte stellen? Teveel gevraagd.
Dus even de klantenservice bellen....
Niks geen hallo of even voorstellen ofzo,maar gelijk de verveelde vraag "waarmee kan ik helpen". Had er al gelijk geen zin meer in. Na paarminuten eindelijk geinformeerd wat ik moest doen dus ik gelijk opgehangen en gedaan wat de medewerker zei (screenshot van afschrift maken En opsturen) om half6.
Wachtend op het bevestigingsmailtje...
Kwart voor 6, nog niks en aangezien ik die tv graag zsm wil toch nog een keer naar de klantenservice bellen
10minuten aan de lijn, nogsteeds niet opgenomen...
5voor6, ik besluit maar eens te chatten met ze, telefoon nog steeds wachtende. Eindelijk iemand die mij überhaupt groet.
Ik leg mn probleem voor en hij kijkt even voor me.
Bestelling nogsteeds niet geplaatst. Nog net niet scheldend boos aan het worden "oh, uw bestelling komt nu pas binnen" inmiddels 5over6. Eindelijk gerust gesteld maar toch afvragend wanneer hij binnen zal zijn.
Het mailtje van plattetv:
Uw bestelling is bij ons binnen en de tv staat klaar om te worden verzonden. Wachttijd: 2dagen.
Laatste keer dit, moest misschien toch eerst reviews lezen...
Kortom: voor 6uur besteld, 3dagen later in huis.
Klantenservice: totaal niet klantvriendelijk
Jesse
3dagen op zich laten wachten, terwijl ik voor 6uur bestel. De fout ligt ook nog bij hen.
KlantenserviceNiet klantvriendelijk, werd niet voorgesteld met woe ik sprak en zelfs het bedrijf werd niet genoemd. (Alle andere klantenservices hebben altijd een goeie introductie)
Beste Jesje,
Jammer om te horen dat u zo ontevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl
Normaliter komt een bestelling maar ook een betaling direct bij ons binnen waarna we direct over kunnen gaan tot verzending van uw bestelling, echter is dat bij uw bestelling niet het geval geweest. Waarschijnlijk is er tijdens de afronding van uw betaling een kleine storing geweest bij uw bank waardoor dit niet direct zichtbaar is geworden.
Wij moesten hierop contact opnemen met onze bank om te controleren of de betaling inderdaad binnen was, hier gaat spijtig genoeg even wat tijd over heen. Toen wij vervolgens akkoord kregen van de bank was het net 18.00 uur waardoor wij niet over konden gaan tot verzending.
Wij bieden u onze excuses aan voor deze vertraging maar hopen dat u begrijpt dat wij er alles aan hebben gedaan om deze vertraging zoveel mogelijk te beperken door het probleem omtrent uw betaling direct uit te zoeken.
Fijne avond gewenst!
Tim