bol

Ik heb door enquêtesites vaak tegoedbonnen voor bol.com, dus ik ben hier regelmatig klant. Ze hebben hier van alles, van make-up en sieraden tot elektronica en boeken. Verzending is gratis vanaf €20,- en anders kost het ongeacht grootte en gewicht maar €1,99, wat ontzettend goedkoop is vergeleken met andere webwinkels. Je hebt alles wat je bij bol.com bestelt meestal binnen twee dagen in huis, vaak al de volgende dag, en je krijgt ook te weten hoe laat je pakketje ongeveer bezorgd wordt. Ik heb zelf nog nooit problemen gehad met bol.com. Met de klantenservice heb ik dan ook geen ervaring. Wel heb ik gemerkt dat een aantal artikelen op bol.com iets duurder zijn dan op andere websites, maar daar staat dan wel uitstekende service tegenover en zekerheid dat je wat je koopt zo snel mogelijk in huis hebt.

Alles wordt heel snel bezorgd, verzendkosten zijn ontzettend laag en wat er wordt aangegeven qua bezorgtijden is in mijn ervaring altijd accuraat. Alles is netjes en stevig verpakt.

Hoi Emm0100,

Leuk dat je zo regelmatig bij ons koopt. En dankjewel voor je uitgebreide feedback.

Groet, Floor van bol.com

Scorekaart voor bol