Donderdag 22 oktober een TV besteld bij deze winkel. Zoals bij meerdere reviews is aangegeven stond op de website dat het product op voorraad is, en dat het met 1 tot 3 werkdagen geleverd zou worden. Mocht dit niet lukken, dan brengen ze je hier van op de hoogte.
Na contact met de servicedesk opgenomen te hebben werd mij verteld dat ik de volgende dag, gebeld zou worden door de bezorgdienst. (voor 18.00u)
Dit is niet gebeurd.
In totaal ging dit drie keer op deze wijze.
Na de derde keer heb ik weer contact opgenomen met de servicedesk, om te vragen hoe dit nou kan. Er bleek een foute tv verzonden te zijn naar de bezorgdienst. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het is wel slordig. En hou je klant op de hoogte!
28 oktober gemaild met de servicedesk over wanneer de tv wel geleverd gaat worden. Zij vertelden mij dat 27 oktober de tv meegegeven wordt aan de bezorgdienst, en dat deze contact met mij gaat opnemen voor 18:00u.
Ook dit is niet gebeurd, en ik heb niks gehoord.
Daarna heb ik de tv geannuleerd en ergens anders besteld.
*EDIT*
Zelfs het geld terugstorten na annulering lijkt niet te lukken binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Na 18 dagen had ik het geld nog niet terug. Inmiddels al weer 2 keer achteraan gebeld. Ben benieuwd....
Telkens werd mij verteld, dat ik de volgende dag voor 18:00u gebeld zou worden, maar dit is niet 1 keer gebeurd. Een foutje maken kan, maar hou in ieder geval je klant op de hoogte.
Ook dingen beloven en niet nakomen vind ik erg slordig van PlatteTVDiscounter!