Komplett.nl

Website ziet er netjes en verzorgt uit waardoor mijn eerste indruk goed was. Helaas vergeten om op Tweakers de reviews van dit bedrijf te checken..

Twee producten besteld die beide OP VOORAAD waren volgens de website, 1 product kwam de volgende dag binnen. Mijn 2de, een QNAP NAS, zat er niet bij ? Online gecheckt waar het fout zat en mijn NAS stond niet als niet geleverd, niet als niet op voorraad of een andere status waaruit bleek dat deze niet leverbaar was. Dus maar gebeld om pols hoogte te nemen.

Met bellen kom je bij de klanten service uit. Niet die van Komplett maar van Paradiget ? Mijn verhaal gedaan en de medewerker kon ook zo 123 zien waar de fout zat. Nou als ze die service al niet kunnen leveren ? Later op de dag een mail ontvangen dat hij de volgende dag door de leverancier verstuurd zou gaan worden. Niets gezien natuurlijk en inmiddels een week verder en nog steeds niets. Wel een mailwisseling gehad met een Paradiget medewerken maar die mails blonken uit in cryptische omschrijvingen en zeer weinig informatie.
Ik ga er nog maar een mail achter aan sturen en maar hopen dat ze nu wel tot actie over gaan. Komplett en Paradiget >>> VOOR MIJ NIET MEER !!!

Scorekaart voor Komplett.nl

Webshop Keurmerk