Afuture

Goedenavond,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons zeer dat wij u teleur hebben gesteld. Het spijt ons ook dat wij de indruk hebben gewekt tegen u gelogen te hebben; eerlijke communicatie is iets waar wij erg veel waarde aan hechten. Ik zou dan ook graag wat zaken willen verduidelijken.

Zo te zien bestelde u op 28-10-15 22:36 het volgende product:

- Een andere klant bestelde net hiervoor hetzelfde product op 28-10-15 20:55.
- Slechts 1 van onze leveranciers die dit product leverden had beschikbare voorraad.
- Wij hebben de 29e dit product 2 maal bij deze leverancier besteld en volgens onze informatie op dat moment zou de leverancier er daadwerkelijk nog minimaal 2 moeten hebben.
- Op een gegeven moment, na onze bestelling, gaf de leverancier aan het product niet meer op beschikbare voorraad te hebben. Op dat moment zetten wij het product automatisch op 'niet meer leverbaar' om te voorkomen dat meer mensen het product zouden bestellen.
- Hierna hadden wij dus het product op 'niet leverbaar' staan terwijl er al wel producten besteld waren bij onze leverancier.
- De medewerker die u daarna sprak lichtte u op basis van de voor hem beschikbare informatie eerlijk in dat er een product voor u onderweg was.
- De leverancier gaf helaas na de bestelling door dat er maar 1 exemplaar voor ons was gereserveerd i.p.v. de bestelde 2.
- Wij verwachten dit exemplaar nog steeds binnen te krijgen; wij wijzen deze bij binnenkomst echter toe op basis van het moment van bestellen aan de klant die net wat eerder dan u heeft besteld.
- Wij hebben helaas geen andere leveranciers die dit product nu op voorraad hebben.

Leveranciersvoorraden zijn helaas nooit 100% te garanderen. Er zijn altijd situaties als deze mogelijk waarin een andere klant van een leverancier eerder besteld dan ons, er teveel worden besteld, of waarbij er simpelweg ergens een fout gemaakt wordt. Wij werken echter samen met zeer veel leveranciers en leveranciersvoorraden en levertijden op onze site worden automatisch en zeer frequent bijgewerkt. Daarnaast zetten wij producten automatisch op 'niet leverbaar' wanneer er geen leveranciers met beschikbare voorraad zijn. Hierdoor worden dit soort fouten tot een minimum beperkt.

Ik zie dat u via de mail vanavond om annulering heeft verzocht. Ik heb uw order voor u geannuleerd en het bedrag zal binnen enkele werkdagen naar uw rekening worden terug gestort.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Jeroen van den Berg
Afuture.nl