Goedkoop is duurkoop. Het kleine prijsverschil weegt niet op tegen de kans dat er problemen zijn.
VerzendingProcessor was naar de vaantjes, een twintigtal pinnetjes volledig geplooid. Je zag de afdruk van de pinnetjes in de plastic verpakking.. Dit zat in een beetje bubbelwrap gewoon los tussen al de andere onderdelen in een grote doos.. Waarschijnlijk is de voeding er een paar keer tegen gebotst.
KlantenserviceZe antwoorden snel op e-mails (bellen kost €0.90..) maar veel communicatie staat daar niet in. Ik moest een onderdeel dat kapot toekwam terugzenden, blijkt achteraf dat ik dat kosteloos kon doen door eerst een DOA label aan te vragen. Volgens hen stond dat duidelijk in een automatische mail.. Voor mij betekent duidelijk: zelf voorstellen dat label op te sturen en helpen met de details. Wie wil er nu niet gratis terugzenden?! Het is duidelijk dat ze zoveel mogelijk kosten willen besparen, ook op klantenservice, en zich dan verschuilen achter de regeltjes. De terugbetaling van het defecte onderdeel gebeurt ook pas binnen 14 dagen.