bol

Snel gevonden wat ik zocht. Bestelling van een Pioneer versterker geplaatst bij Kinorama via Bol.com. Laagste prijs van NL!

Pakket netjes op tijd afgeleverd. Echter de originele doos van de versterker was verpakt in een dun velletje papier. De boel was heel, maar wat er wel schade geweest was dus meteen de bescherming van de doos van Pioneer zelf aangesproken. Beetje knullig, ik ben gewend mijn bestelling in een stevige omdoos te krijgen. Hier kan Bol niet veel aan doen, behalve hun subsellers erop wijzen de boel goed te verpakken.

Beste Rincewind74,

Dat is heel vervelend om te vernemen. Graag wil ik dan wel even checken of deze verkoper hierop al is aangesproken. Daarvoor heb ik je gegevens nodig en die kan ik aan de hand van deze review niet vinden. Stuur alsjeblieft even een e-mail naar klantenservice@bol.com. Als je in die mail refereert naar deze review, wordt jouw mail naar het hoofdkantoor gestuurd en neem ik contact met je op.

Met vriendelijke groet, Tony - bol.com webcare

Scorekaart voor bol