Het was even zoeken naar welke cardreaders er op de bestelde USB 3.0 PCI kaart pasten (19 pins intern).
VerzendingDe bestelling kwam binnen de vooraf gestelde tijd binnen incl track en trace.
KlantenserviceZelden zo'n goede service gehad bij een niet goed functionerend product. De bestelde USB 3.0 cardreader, haalde niet de gewenste snelheid en tevens maakte hij mijn SD-kaartjes corrupt.
Bij het terugzenden vond Afuture echter geen defect en vroeg om aanvullende informatie, die helaas ook geen resultaat bood om het defect te reproduceren. Zij boden mij als oplossing toch een vervangend product aan van het zelfde type maar omdat ze geen garantie konden geven dat dit het defect verhielp boden zij tegelijkertijd ook een andere cardreader aan. Na gekozen te hebben voor de andere cardreader is ook deze netjes op tijd geleverd.
De reden dat er geen 5 sterren gegeven zijn, is dat de retour kosten voor de MRA voor eigen rekening zijn, het opnieuw verzenden neemt Afuture dan weer wel voor hun rekening. Deze wijze niet uniek maar wel een beetje jammer .