Duidelijke website met makkelijke navigatie, account aanmaken en bestellen was eenvoudig en makkelijk. Niets bijzonders, maar wat je mag verwachten. Prijzen ook goed en beloofde levertijd prima.
VerzendingEén woord: DPD. Mijn fout dat ik niet ingelezen had op de site en dus pas na betaling zag dat het via DPD verstuurd zou worden, anders had ik het hier niet besteld. Mijn ervaringen met DPD waren waardeloos voor de bestelling en die zijn na deze bestelling niet beter geworden. DPD belooft op de site bij de buren af te leveren maar heeft dat - in mijn geval - nog nooit gedaan.
Op woensdag besteld en op donderdag stond de bezorger voor de deur toen er nèt even niemand thuis was, omdat de bestelling belangrijk was en ik niet iemand de hele vrijdag thuis kon houden heb ik donderdagmiddag aangegeven dat de bestelling naar een pickup-point kon.
Die nacht volgde een update op de tracking-pagina dat de bestelling terug was op het depot en die status bleef tot maandag staan. Mailen met DPD had geen effect, twitter wel en uiteindelijk werd mijn bestelling op dinsdag afgeleverd bij het pickup-point. Ik vind dit, bij een wijziging op donderdag, erg laat.
Ik had mijn bestelling uiterlijk op maandag nodig en heb deze zodoende op zaterdag ergens anders gehaald. Daarnaast heb Afuture gemaild om te vragen wat er gebeurd als ik het product niet afneem / in ontvangst neem. Op maandag een reactie dat men contact opneemt met DPD, hierop nogmaals gevraagd wat er gebeurd als ik het product niet afneem waarop aangegeven is dat Afuture het ook terug kan nemen en de kosten kan crediteren, wat ik een nette oplossing vind. Hier heb ik dan ook voor gekozen.
Het terughalen van de bestelling door DPD duurde de maximale wachttijd bij het pickup-point (8 dagen) en de creditnota laat even op zich wachten, als hier iets meer actie achter had gezeten vanuit Afuture (of updates) had ik de klantenservice uitstekend gevonden.