De website is overzichtelijk. Product is snel gevonden, makkelijk bestellen en betalen. Factuur volgt later in een mailtje.
VerzendingZelfde dag als bestelling nog verzonden, statusmailtjes worden verstuurd met Track and Trace. Volgende dag in huis. Daar is niks mis mee.
KlantenserviceHelaas begon het product na ongeveer 2 weken gebruik kuren te vertonen. Hierop heb ik een retouraanvraag ingediend. Dit wordt snel geregeld en kan via Kiala kostenloos worden verstuurd. Middels een trace systeem kan je de voortgang van de reparatie volgen.
Het ging daarna mis. Op 17-9 aangemeld, op 25-9 bij Komplett ontvangen, op 29-9 ontvangen door externe reparatiecentrum en op 1-10 afgerond en retour naar Komplett.
Het is nu 22-10. Dus 3 weken geen product of update.
Ik heb op maandag 19-10 contact opgenomen met de klantenservice. Die is verder vriendelijk, daar is niks mis mee. Alleen beloofde de medewerker mij dat hij een ander team op onderzoek zou sturen en dat ik nog die middag werd teruggebeld. Dat is niet gebeurd, dus ik bel 's avonds weer. Mij werd toen toegezegd dat het team zou gaan uitzoeken wat er gebeurd is en dat ik einde van de week op de hoogte gehouden werd.
Vanmiddag, ongeduldig als ik ben, weer gebeld. De medewerker zocht de informatie op en....er was nog geen trace-onderzoek gestart.
Dán zakt mijn broek even af. Want nu zijn meerdere toezeggingen niet nagekomen en dan voel ik me gewoon belachelijk gemaakt.
Update 1: Op 22-10 in de avond krijg ik een bericht dat de controller kwijt is en dat er vanuit Microsoft een nieuwe wordt gestuurd. Op 28-10 krijg ik een verzendbevestiging van Komplett en op 29-10 komt het binnen.
Maar....dat is een WIRELESS controller, zonder verpakking. Terwijl ik een Wired controller met verpakking had gestuurd. Mind is blown. Review van Slecht naar Waardeloos gedegradeerd.
Gebeld, voorstel was dat ik het terugstuurde en zij de juiste controller stuurde. Heb het omgedraaid, zij sturen eerst. Moeilijk moeilijk maar kan uiteindelijk. Ben benieuwd.