Apple Store

Bij de Apple Store een iPad Mini 4 besteld met personificatie, bezorgen is snel, maar de klantenservice is om te huilen.

Bestelen verliep soepel en was makkelijk, betalen was een eitje, bezorging was snel en goed verpakt.

Bij ontvangst bleek dat de home knop scheef in de behuizing zat en dan ga je opzoek naar wat je kan doen. Via de website kreeg ik een aantal opties en ik heb gekozen voor terugsturen en vervangen, wel wilde ik de gravering ook op het vervangende product (hierdoor zou het iets langer duren).

Ik kreeg een terugstuur pakket opgestuurd van apple, met duidelijke instructies.

Op 29 november kreeg ik bericht, de iPad was bij apple binnengekomen en een product replacement was pending.

Na anderhalve week was de status nog steeds zo, hierop heb ik contact opgenomen met Apple en ze gingen escaleren, want dit was ongewoon. En op de dinsdag erop zou ik terug gebeld worden.

Ik wordt automatisch teruggebeld en ik kan alles weer van voor af aan gaan uitleggen, vervolgens een uur aan de telefoon gehangen, waarvan een groot deel in de wacht. En mijn zaak werd overgedragen aan de 2de lijn. Deze zou het uitzoeken, schatting 1 a 2 dagen en dan zou ik bericht krijgen.

Een week later op maandag, toch maar weer contact opgenomen met Apple, want ik had niets gehoord. Weer helemaal van voor af aan gaan uitleggen, senior erbij, weer naar de tweede lijn, ze zouden een compleet nieuwe opsturen. Want dat vonden ze wel netjes ... afgezien van de gravering want anders zou ik nog langer moeten wachten.

Voor bezorgen van mijn nieuwe iPad gevraagd of dit voor vrijdag was of erna, ivm het adres voor bezorging (werk of thuis). Voor vrijdag werd mij verzekerd. Maar sales zou nog contact met mij opnemen.

Bij het afsluiten van het gesprek werd wel even vermeld dat ik het anders had moeten doen, ik kreeg heel erg het gevoel alsof hij insinueerde dat ik het fout had gedaan.

Ik wacht nog op het belletje, maar ik zie het somber in. De status is nog niet veranderd.

p.s. Ze blijven wel altijd vriendelijk

Scorekaart voor Apple Store